вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Загальні відомості

Загальні відомості Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №597 комбінованого типу Деснянського району, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Шолом-Алейхема, 4-А. Телефон: (044)513-62-77.
 Завідуюча ДНЗ №597: Мартиненко Любов Петрівна, 
телефон: (044) 513-86-34.
 Базовая программа "Дитина". 
Логопед. 
Психолог. 
Спортзал. 
Музичний зал.
 Прийом дітей: з 2-х років. Дошкільний навчальний заклад № 597 введено в експлуатацію у 1976 році. Проектна потужність - 12 груп, на 220 дітей. На даний час в закладі функціонує 10 груп - 170 дітей, в тому числі 2 групи для дітей з фонетико-фонематичним недорозвитком мовлення, в яких отримують необхідну корекційну допомогу 30 вихованців. Контингент груп - дошкільники 5-ти річного віку, з якими проводиться мовленнєва корекція досвідченими вчителями-логопедами: Дорошенковою Оленою Анатолівною, а також вихователями, що в тісному контакті вирішують навчальні, розвивальні та виховні завдання. Надійним помічником в роботі з дітьми, педагогічними працівниками, та батьками є практичний психолог: Крамаренко Любов Іванівна, що працює в дошкільному закладі.
 Групи: 2 групи раннього віку від 2 до 3років, 
2 молодші групи, 
1 середня група, 
3 старші групи,
 2 старші логопедичні групи ФФНМ (фонетико-фонематичним недорозвитком мовлення).
 З метою розвитку творчих здібностей та природних задатків вихованців, в закладі працюють гуртки: « Ліплення з тіста», «Художня вишивка», «Художня аплікація з ниток», «Орігамі», «Ліплення з глини», що позитивно впливає на весь педагогічний процес та підвищує авторитет дошкільного закладу серед жителів мікрорайону. 
 Викладач з фізичного виховання: Шамчук Катерина Григорівна, що впроваджує на заняттях та в повсякденному житті нетрадиційні форми фізкультурно - оздоровчої роботи. Дошкільний заклад №597 має необхідні приміщення та ігрові майданчики:
 - кабінет вчителя-логопеда;
 - кабінет практичного психолога;
 - прогулянкові майданчики для кожної вікової групи (оснащені сучасним обладнанням);
 - спортивний майданчик;
 - місця для вивчення правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Почитайте разом із малятами цікаві та легкі для сприйняття вірші про дитячий садок. У добірці ви знайдете вірші про вихователів дитсадка, про дружбу, іграшки та заняття дошкільнят у групі.

Дитсадок - веселий дім.  Тут робота є усім. Тут майструють, Тут будують. Лисові хвоста малюють, З пластиліну ліплять вовк...